CHATBOSS TEAM BLOG

Folyamatosan frissülő hírek, blogbejegyzések a nagyvilágból.

A magyar chatbot blog

Minden, amit tudni érdemes a chatbotokról, a háttérben futó rendszerekről; különös figyelmet fordítva a toborzásra és a HR adminisztrációra.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről!

Sikeresen feliratkoztál Hupsz! Próbáld újra..

Chatbotok

Mi az a chatbot?

A chatbotok használatának egyre szélesebb körben történő elterjedését tapasztaljuk napjainkban.

Egyre több vállalati szervezet használja belső folyamataik automatizálására vagy az ügyfélélmény egyes aspektusainak javítására..

Chatbot típusok

A chatbotok ma már az üzleti műveletek elengedhetetlen részét képezik, és egyszerűsítik a belső és az ügyfelek közötti interakciókat. 

Az alapvető chatbotok egyszerű, szabályokon alapuló navigációs rendszert használnak az ügyfelek kérdéseinek megoldására..

Chatbotok vs. Virtuális Asszisztensek

Napjainkban a társalgási mesterséges intelligencia világában elért fejlemények nemcsak a szervezetek és a vállalkozások fejlődését segítik elő, hanem személyes életünkre is hatással vannak. 

Két népszerű technológia a chatbotok és a virtuális asszisztensek – ezeket gyakran egynek keverik. Bár..

Mi a hatásos üdvözlő üzenetet titka?

Az első benyomás általában a legfontosabb. Bármely fizikai üzlet biztosítja, hogy az ügyfélszolgálati munkatárs meleg fogadtatással üdvözölje a betérőket. A chatbotok ugyanezt a feladatot látják el az üdvözlő üzenetekkel.

Egy egyszerű, testreszabott és empatikus üdvözlő üzenet nagy hatással lehet arra, hogy az ügyfelek..

Mi az az ATS? II.

A Pályázókövető Rendszer, amelyet általában ATS-nek hívnak, egy olyan szoftvertípus, amelyet sok vállalat használ a felvételi folyamatának egyszerűsítésére. Ez egy automatizált rendszer, amely kiszűri az álláspályázatokat, beszkenneli az önéletrajzukat a megfelelő képesítésekért, és kiválasztja, hogy mely jelölteket érdemes interjúra venni..

Axiál chatbot bevezetése

Az Axiál Kft. képviselőivel a NAK TechLab: Agrár startup program-on keresztül találkoztunk először, ahol a mezőgazdasági ágazatban dolgozó cégek innovatív megoldásokat kerestek hétköznapjaik elősegítésére.

Hogyan működik?

A chatbot rutin automatizált feladatokat hajt végre meghatározott algoritmusok alapján, szimulálva az emberi beszélgetés folyamatát. A botokat arra terveztük, hogy különböző..

HR kooperáció

A humánerőforrás és az automatizálás tökéletes kombináció lehet a modern HR számára, tekintettel munkájuk kihívásokkal teli természetére. Manapság a HR-munkatársak nem csak a toborzással foglalkoznak…

Döntésfa vs. NLP

A chatbotok nagy népszerűségre tesznek szert az iparágakban. A vállalatok azonban gyakran azon töprengenek, hogy a chatbot felépítésének melyik megközelítése lenne igazán előnyös számukra – a döntési fa vagy a természetes nyelvi feldolgozás (NLP) alapú chatbotok. 

Mi az az ATS? I.

Mit csinál a jelöltkövető rendszer? Ez egy toborzási platform, amely segít a toborzóknak menedzselni a toborzási folyamatukat, a beszerzéstől az új munkaerő felvételéig. Számos további funkciót tartalmaz, amelyek célja a toborzási folyamat hatékonyabbá tétele.

A jelentkezők nyomkövető rendszere nem egészen új a toborzás világában. A platform azonban az évek során több okból is népszerűvé vált..

Hogyan segít az ATS a toborzási folyamatban?

Az e-toborzás lassan a toborzás új normájává vált, és egy új normával új stratégiák és eszközök jönnek, amelyeket a toborzóknak meg kell ismerniük. Ez a fajta toborzás a belátható jövőben is megmarad, mert a munkamódszerek, például a hibrid munkavégzés és az otthoni munkavégzés megváltozása világszerte számos iparágban megfigyelhető..

Voice bot vs. Chatbot

Mi az a voice bot, és miben különbözik a chatbottól? A következőkben megvizsgáljuk, mi a különbség a két típusú bot között, és miért fontos ennek ismerete.

ChatGPT

Mi is ez valójában?

Az olyan csevegőrobotokat, mint a GPT, nagy mennyiségű adat és számítási technikák hajtják, hogy előrejelzéseket készítsenek a szavak értelmes összefűzésével kapcsolatban.

chatgpt
Jogilag kié a létrehozott tartalom?

Mielőtt mindannyian túlságosan belemerülnénk abba, hogy a ChatGPT-t vagy más mesterséges intelligencia-eszközöket használjunk dolgok létrehozására, foglalkoznunk kell a tartalom őrzésével, tulajdonjogával és hozzárendelésével kapcsolatban felmerülő néhány kérdéssel.

chatgpt
Hogyan befolyásolhatja az AI a toborzást?

Évek óta léteznek olyan AI szoftverek, melyek képesek elősegíteni a toborzást; ám a ChatGPT nyelvi modelljei számos, egyéb módon javíthatják ezen folyamat hatékonyságát.

Forradalmat nem, inkább előrelépést hoz a GPT-4

A szöveg mellett már képet is elfogad inputként az OpenAI legújabb nagy nyelvi modellje, a GPT-4, ami szinte minden téren érezhető fejlődést hoz, de továbbra sem hagyja el a hallucináció problémáját.

Már hanggal is kommunikálhatunk a ChatGPT-vel I.

Az új funkció az OpenAI frissítési körének része, beleértve a képekkel kapcsolatos kérdések megválaszolását.

ChatGPT-voice-1
A ChatGPT rövid története: Hogyan jutottunk el oda, ahol ma tartunk

Képzeljünk el egy olyan AI-t, amely valóban beszéli a nyelvünket – és nem csak a szavait és a szintaxist. Képzeljünk el egy AI-t, amely megérti a kontextust és még a humort is.

chatgpt
Így tanul tőlünk

Az egyetemi és iskolai esszéktől a programkód írásáig – a ChatGPT egy fejlett csevegőbot, amely emberszerűen kommunikál. Mi van a szoftver mögött?

chatgpt
Empátia az AI korában

Ahogy a gépek egyre jobban képesek utánozni az embereket, a DALL-E művészi képességeitől a ChatGPT élethű beszélgetőpartneréig, úgy tűnik, hajlamosabbak vagyunk minden gépben meglátni a szellemünket. A meglévő technológiák valóban „gondolkodnak” vagy „látnak”? 

chatgpt
Alkalmazás-bővítményekhez adott ki  támogatást az OpenAI

Míg a fejlesztők már használhatták a ChatGPT API-ját a termékekhez való használathoz, a beépülő modul elérhetősége sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a feladatot.

DALL-E 3: Képgenerátor a ChatGPT-től

Az OpenAI hivatalosan is bejelentette a DALL·E 3-at, egy modern, natívan ChatGPT-re épülő szöveg-képrendszert, amely a chatbottal való beszélgetéssel grafikát generál.

chatboss
Már hanggal is kommunikálhatunk a ChatGPT-vel II. -tapasztalatok-

Ez a szolgáltatás eddig csak a chatbot előfizetéses verziójánál volt elérhető, viszont már bárki igénybe veheti..

Saját GPT létrehozása az OpenAI segítségével

Ez a szolgáltatás eddig csak a chatbot előfizetéses verziójánál volt elérhető, viszont már bárki igénybe veheti..

LLM

Mi az a Large Language Model (LLM)?

Alapvetően a nagy nyelvi modellek vagy az LLM-ek olyan mesterséges intelligenciatípusok, amelyek képesek utánozni az emberi intelligenciát.

chatboss-llm
llm chatboss.
Hogyan működnek az LLM-ek?

A legegyszerűbb megfogalmazásban a modell egy számítógépes program. Ez egy olyan utasításkészlet, amely különféle számításokat hajt végre a bemeneti adatokon, és kimenetet biztosít.

LEAD GENERÁLÁS

Chatbotok térnyerése a lead generálásban

A lead generáló chatbotok növelhetik a működési hatékonyságot és költségmegtakarítást jelenthetnek a vállalatok számára, miközben nagyobb elégedettséget kínálnak az ügyfeleknek. 

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%