Alkalmazás-bővítményekhez adott ki  támogatást az OpenAI

Bevezető

 2023. március 29. | Szabó Máté

A beépülő modulok segítségével a vállalatok mesterséges intelligencia-alapú természetes nyelvi feldolgozó rendszert kínálhatnak termékeikhez, így a felhasználók részletes kérdéseket tehetnek fel, és emberszerű válaszokat kaphatnak.

A Microsoft által támogatott, ChatGPT-t fejlesztő OpenAI bejelentette, hogy támogatja azokat a beépülő modulokat, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy a chatbot-funkciókat könnyebben beágyazhassák termékeikbe.

Míg a fejlesztők már használhatták a ChatGPT API-ját a termékekhez való használathoz, a beépülő modul elérhetősége sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a feladatot.

chatboss-gpt

Fejlesztői szemmel nézve

Az OpenAI beépülő modulok kifejezetten nyelvi modellekhez készült eszközök, amelyek segítségével a ChatGPT hozzáférhet a naprakész információkhoz, számításokat futtathat vagy harmadik féltől származó szolgáltatásokat vehet igénybe.

A beépülő modulok első ízben teszik lehetővé a ChatGPT Plus számára , hogy élő webes adatokhoz férhessen hozzá az olyan információkhoz képest, amelyekre a nagy nyelvi modellt már betanították.

A vállalat beszámolója szerint fokozatosan nagyobb léptékű hozzáférést terveznek bevezetni, ahogy több tudásanyagot szereznek a beépülő modulok által, a ChatGPT-felhasználóktól és egy alfa időszak után.

Az üzleti világban népszerű üzenetküldő app, a Slack is a támogatott alkalmazások között van, és a listán megtalálható még a FiscalNote, Milo Family AI, OpenTable, Shop, Speak és a Zapier is, többek között.

A weblapok között, amelyek használhatók lesznek majd az e-kereskedelemre fókuszáló pluginnal, megtaláljuk a Shopify, Klarna, Instacart oldalakat, és az olyan utazással kapcsolatos platformokat, mint az Expedia vagy a KAYAK.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINK:

Új technológiák és kihívások

Az olyan csevegőrobotokat, mint a GPT, nagy mennyiségű adat és..

ChatGPT - Így tanul tőlünk

A ChatGPT a GPT-3 adaptált modellje, amely nem kizárólag felügyelet nélküli..

Chatbot típusok

A legkezdetlegesebb chatbot típus a menüvezérelt...