Chatbotjaink

Toborzó chatbot

WHC Kft.: Chat Norris

Ügyfelünk – mely Magyarországon az egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltató cég – szeretett volna egy újabb kommunikációs csatornát kiépíteni a potenciális jelöltek eléréséhez. Olyan megoldást kerestek, amely segíti a jelentkezőket abban, hogy a meghirdetett állásokra jelentkezzenek, vagy minden eddiginél könnyebben bejussanak adatbázisukba.

Toborzó chatbot

Trenkwalder - Trenki

Toborzó chatbotunk, Trenki tervezésekor két fő szempontot kellett figyelembe vennünk. Azon felül, hogy az érdeklődők jelentkezési folyamatának lebonyolítását elősegítsük, a karrieroldal támogatása is prioritást élvezett. A regisztrációs folyamattal kapcsolatos alapvető információkkal és céges kapcsolattartási adatokkal láttuk el chatbotunkat, mely elősegíti a branddel kapcsolatos pozitív élmény kialakulását.

Toborzó Chatbot

Euronics: EuroNiki

Toborzó chatbotunk, EuroNiki tervezésekor két fő szempontot kellett figyelembe vennünk. Azon felül, hogy az érdeklődők jelentkezési folyamatának lebonyolítását elősegítsük, a karrieroldal támogatása is prioritást élvezett. A regisztrációs folyamattal kapcsolatos alapvető információkkal és céges kapcsolattartási adatokkal láttuk el chatbotunkat, mely elősegíti a branddel kapcsolatos pozitív élmény kialakulását.

HR adminisztrációs chatbot

SMR - Chatelina

Chatbotunk, Chatelina tervezésénél fő szempontnak tartottuk egy innovatív, belső kommunikációs csatorna létrehozását, mely automatizáltan kezeli a cég alkalmazottak felé történő hivatalos kommunikációját, továbbá elősegíti a HR folyamatokat.

HR adminisztrációs chatbot

PannonJob - Panna

A PannonJob egy országhatárokon átívelő projekttel fordult hozzánk, melynek fő szempontja a külföldről érkező munkavállalók munkába állásának elősegítése, továbbá az eközben felmerülő nyelvi nehézségek áthidalása volt.

Toborzó chatbot

Knorr-Bremse - Knorrbert

Megbízónk új kommunikációs csatornát kívánt bevezetni, hogy elérje azokat, akik érdeklődnek a cég által kínált karrierlehetőségek iránt. 

Chatbotunk, Knorrbert segítségével a felhasználók immár számos pozícióra nyújthatják be pályázatukat és ütemezhetik az interjúkat saját időbeosztásuk szerint

Ügyfélszolgálati chatbot

PlamzaPont - PlazmaPanni

A PlazmaPont egy olyan ügyfélszolgálati megoldást keresett, amely azon túl, hogy csökkenti az ügyfélszolgálatra nehezedő terheket, komplex tájékoztatást tesz lehetővé ügyfeleinek mind plazmaadásra kijelölt helyszínekről, mind az irodák elérhetőségeiről.

Ügyfélszolgálati chatbot

E.ON - Boti

Az E.ON-nak számos megkeresése érkezett közösségi média csatornáin, és minden ügyfelét késedelem nélkül akarta kezelni. Ebben van segítségükre Boti, mely nem csupán a kommunikációt automatizálta, de az ügyfélszolgálat tehermentesítésével növelni tudta a konverziós rátát is.

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%