Ügyfélszolgálati Chatbotunk

Rendkívül egyszerű profi ügyfélszolgálatot fenntartani!

Gyorsabb válaszadás: a chatbotok képesek gyorsan és hatékonyan válaszolni a felhasználók kérdéseire, mivel nem csak algoritmusokon alapszanak, hanem az előre meghatározott adatokból is. Ez lehetővé teszi, hogy minden ügyfél gyors és pontos választ kapjon a kérdésére.

Magas szintű ügyfélkiszolgálás: a chatbotok képesek a felhasználók kérdéseit és probmáit megoldani, mivel egy személyesebb interakciót biztosítanak. A chatbotok képesek egyedi és personalizált ügyfélszolgálati élményt nyújtani minden ügyfélnek.

Költséghatékonyság: a chatbotok nagyban csökkentik a vállalatok ügyfélszolgálati költségeit, mivel nem igénylik a személyes ügyfélszolgálatot. Chatbotjaink árazását , és képesek hatékonyan és gyorsan megoldani a felhasználók probmáit.

24/7 elérhetőség: a chatbotok 24 órában elérhetőek, ami azt jelenti, hogy minden ügyfélnek azonnali válaszokat és segítséget tud biztosítani. Ez nagyban hozzájárul a vállalat ügyfélszolgálati márkájának javításához.

Hatékony ügyféltámogatás

A mesterséges intelligencia (AI) gyökeresen újradefiniálja az ügyfélszolgálati környezetet. 

Az automatizált üzenetektől a vizuális keresésig az AI ügyfélszolgálati chatbotok lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy jobban támogassák ügyfeleik igényeit útjuk több érintkezési pontján.

Aktív támogatást nyújtunk

Az alkalmazottak kérdéseket tehetnek fel a chatbotnak különböző üzenetküldő platformokon, hogy érdeklődjenek az aktuális témákról.

Lead generálás és listakezelés

Nem szükséges külön elérhetőségi adatokat gyűjteniük ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk azokkal az emberekkel, akik Messengeren keresztül chateltek.

Azonnali válaszadás

Naprakész információk biztosításával gördülékeny információáramlást biztosítunk

 
Mesterséges nyelvi tanulás

A chatbot folyamatosan fejleszthető és tanítható, korábban ismeretlen szavakra és témakörökre

Kérdések megválaszolása a nap 24 órájában

Biztosítjuk, hogy folyamatos rendelkezésre állással bárki számára elérhető információt tudjunk nyújtani chatbotjainkon keresztül

Intelligens FAQ

A chatbot betanítható arra, hogy a szervezeten belül az adott terület napi operatív feladataihoz kapcsolódó információkat/tudásokat – kérdés-felelet formátumban – átadja. 

Kulcsszavakra keresve a chatbot képes felismerni és válaszolni a kérdésekre, ezért rendkívül fontos, hogy a Kulcsszavak rögzítse mind a releváns leggyakoribb, mind a gyakorlatban használt legpontosabb kifejezéseknél megtörténjen, hogy a chatbot a lehető legpontosabb információkkal szolgálhasson és megfelelő háttér-információkat biztosítson a nap 24 órájában.

LEVERAGE OUR
EFFICIENCY

Our experience has allowed us ………….…. that brings solid results to our clients quicker.

84%

Lorem Ipsu dolore dfds fsdfsf

84%

Lorem Ipsu dolore dfds fsdfsf

84%

Lorem Ipsu dolore dfds fsdfsf

84%

Lorem Ipsu dolore dfds fsdfsf

Automatizált megoldásaink

Toborzó
Chatbot

Toborzási tevékenységének akár 50%-át automatizáljuk a jelöltkiválasztási folyamat során.

HR Adminisztráció

AI platformunk minden kapcsolódó HR- adminisztrációs feladatot ellát, emberi beavatkozás nélkül.

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%