Axiál chatbot bevezetése

Kezdetek

 2023. március 8. | Szabó Máté

Az Axiál Kft. képviselőivel a NAK TechLab: Agrár startup program-on keresztül találkoztunk először, ahol a mezőgazdasági ágazatban dolgozó cégek innovatív megoldásokat kerestek hétköznapjaik elősegítésére.

axial

Toborzó chatbot bevezetése

Tárgyalássorozatunkat ezután folytattuk a NAK TechLab keretein kívül is, melynek végeredményeképp munkába állítottuk Maxit, az Axiál Kft. legújabb toborzó szakemberét.

A chatbot használata rendkívül egyszerű, ha kérdése van az érdeklődőnek egyszerűen üzenetben megírja a chatbotnak és az azonnal reagál a válasszal. 

Listázza az adott területen/ szakterületen éppen elérhető állásokat, melyre adataink megadása és önéletrajzunk feltöltése után egy kattintással jelentkezhetünk, a nap 24 órájában.

Emellett ügyfélszolgálati feladatokat is ellát, felruháztuk minden olyan tudással, mely lényeges információval szolgálhat a cégről vagy a jelentkezési folyamatokról.

A chatbot rendelkezik egy saját, mobilra optimalizált grafikus felülettel, ahol a felhasználók az alábbi funkciókhoz férnek hozzá:

  • Állások listájának megtekintése

  • Szűrés az állások között (munkakör, telephely, stb.)

  • Állások részleteinek megtekintése

  • Jelentkezés az állásra (általános adatok, önéletrajz feltöltés, kritéria kérdések)

Ezen a felületen akár egyből jelentkezhetnek is az érdeklődők a chatbot felületének elhagyása nélkül. A beküldött jelentkezés automatikus továbbításra kerül partnerünk felé.

Jövőbeli előrejelzések

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINK:

Új technológiák és kihívások

Az olyan csevegőrobotokat, mint a GPT, nagy mennyiségű adat és információhalmazzal látunk el..

ChatGPT - Így tanul tőlünk

A ChatGPT a GPT-3 adaptált modellje, amely nem kizárólag felügyelet nélküli..

Chatbot típusok bemutatása

A legkezdetlegesebb chatbot típusoktól egészen az IT legmodernebb rendszeréig..