Toborzó chatbot

Trenki

Partner

Trenkwalder

A kihívás.

Ügyfelünk – Magyarországon és a régióban dinamikusan fejlődő HR szolgáltató cég – újabb kommunikációs csatornát kívánt nyitni a potenciális jelöltek eléréséhez. Olyan megoldást kerestek, amely segíti a jelentkezőket abban, hogy a meghirdetett állásokra jelentkezzenek, és minden eddiginél könnyebben bejussanak adatbázisukba.

Mivel a digitalizáció áthatja mindennapjainkat, Ügyfelünk létfontosságúnak tartja, hogy lépést tartson a megszólítani kívánt potenciális alkalmazottakkal. A jelöltek azonnali visszajelzést követelnek, ami pusztán emberi munkaerővel lehetetlen. Mivel az emberek jelentős része napi szinten használja az internetet és a közösségi médiát, kézenfekvő megoldásnak tűnt, hogy olyan csatornán (FB Messenger) keresztül érjék el őket, amelyet nagy valószínűséggel rendszeresen használnak.

A megoldás

Toborzó chatbotunk, Trenki, a virtuális asszisztens segít a felhasználóknak megtalálni és azonnal jelentkezni a képzettségüknek és szakterületüknek megfelelő nyitott pozíciókra. A chatbot integrálva van az Ügyfél ATS-ével, így nincs szükség többletidőre vagy adminisztrációra az ügyfél alkalmazottainak. A kétirányú integrációnak köszönhetően a chatbot által kínált több száz nyitott pozíció mindig frissül az ATS-ből, míg a chatbot által gyűjtött jelentkezések és regisztrációk azonnal rögzítésre kerülnek az ATS-ben.

Tapasztalatok

A chatbot indulása óta sok látogatót vonzott. Az első 6 hónapban a chatboton keresztül beadott jelentkezések száma meghaladta a 900-at. A vizsgált időszakban a chatbottal folytatott beszélgetések 32%-a eredményezett álláspályázatot. A jelentkezések 30%-a a toborzók munkaidején kívül érkezett be.

Ügyfelünk elégedett a chatbottal, hiszen nemcsak jelentősen megnövelte a jelentkezések számát anélkül, hogy további feladatokat rótt volna munkatársaira, hanem segít lépést tartani a legújabb toborzási trendekkel.

Automatizált megoldásaink

HR Adminisztráció

AI platformunk minden kapcsolódó HR- adminisztrációs feladatot ellát, emberi beavatkozás nélkül.

Ügyfélszolgálti
Chatbot

Többnyelvű ügyfélszolgálati chatbotjaink minden helyzetben helyt állnak, a nap 24 órájában.

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%