Toborzó chatbot

Knorrbert

Partner

Knorr-Bremse

A kihívás.

Partnerünk – a világ vezető fékrendszergyártójának magyarországi leányvállalata, valamint a vasúti és haszonjárművek biztonságkritikus alrendszereinek vezető szállítója – egy új kommunikációs eszközt kívánt bevezetni, hogy elérje azokat, akik érdeklődnek a cégnél karrierlehetőségek iránt. . A toborzási chatbot, a Knorrbert segítségével a Knorr-Bremse Facebook- és karrieroldal látogatói immár számos pozícióra nyújthatják be jelentkezésüket, illetve interjúkat is ütemezhetnek.

A megoldás

A Knorrbert a Facebook oldal – a Facebook Messenger – és a Knorr Bremse Magyarország honlapjának látogatói számára egyaránt elérhető. Amellett, hogy hasznos információkat nyújtanak a gyakran ismételt kérdésekről, nyílt pozíciókra is jelentkezhetnek. Ha a Felhasználó úgy dönt, hogy jelentkezik valamelyik nyitott pozícióra, ki kell töltenie egy kérdőívet az adott pozícióhoz. A válaszok alapján a chatbot eldönti, hogy a jelölt megfelel-e az alapvető kritériumoknak, és ha igen, akkor a chatbot egyeztet vele egy interjút. Az ATS integrációnak köszönhetően az alkalmazások azonnal rögzítésre kerülnek az Ügyfél ATS-ében. A chatbot dashboard felületén Ügyfelünk kollégái minden nyitott pozícióhoz beállíthatják a kérdőíveket, és az egyes kérdésekre előre meghatározott válaszok pontszámait is meghatározhatják. Ezen pontszámok alapján a rendszer meg tudja adni a jelöltek rövid listáját az egyes pozíciókra.

Tapasztalatok

A chatbot indulása óta számos látogató kérdésére válaszolt. A Knorrberttel beszélgető látogatók 13%-a be is adta jelentkezését a cég 6 nyitott pozíciója valamelyikére. A pályázatok negyede a toborzók munkaidején kívül érkezett.

Automatizált megoldásaink

HR Adminisztráció

AI platformunk minden kapcsolódó HR- adminisztrációs feladatot ellát, emberi beavatkozás nélkül.

Ügyfélszolgálti
Chatbot

Többnyelvű ügyfélszolgálati chatbotjaink minden helyzetben helyt állnak, a nap 24 órájában.

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%