HR adminisztrációs chatbot

Chatelina

Partner

SMR

A kihívás.

Ügyfelünk egy könnyen használható, időtakarékos eszközt keresett, amely nem csak megkönnyíti a munkatársak számára, hogy azonnali hozzáférést kapjanak a HR-rel kapcsolatos információkhoz és dokumentumokhoz, hanem könnyíti a HR-es kollégák terheit is.

A megoldás

HR Operations chatbotunk a hét minden napján, a nap 24 órájában segítséget nyújt a gyakran ismételt és adminisztratív kérdések széles körében, valamint hasznos dokumentumokat és nyomtatványokat biztosít Ügyfelünk munkatársai számára.

A megvalósítás során szorosan együttműködtünk az Ügyféllel, hogy azonosítsuk azokat a témákat, amelyekkel foglalkozni akartak, és minden információt átlátható menüstruktúrába rendeztünk, hogy a navigáció a lehető legvilágosabb és intuitívabb legyen. Biztosítani akartuk, hogy a felhasználók a chatbottal való interakció során mind a gépelési, mind a választási lehetőséget biztosítsanak. A projekt sikere szempontjából kulcsfontosságú volt, hogy az alkalmazottak szívesen csevegnek a chatbottal. Ezért a chatbot számára egy olyan személyiséget alkottunk, amely szerethető, közvetlen és egyben képviseli a cég értékeit.

Tapasztalatok

Chatelka nemcsak azoknak az alkalmazottaknak időt takarít meg, akiknek Chatelka segítségének köszönhetően nem kell (egyszerűbb) megkereséseikkel a HR-irodákat felkeresniük, hanem időt szakít a HR-es kollégákra is, akik cserébe összetettebb és kifizetődőbb feladatokra tudnak koncentrálni.

Chatelka a cégnél való bemutatkozása óta megbecsült „kollégává” vált, és több száz alkalmazottnak segített a napi adminisztratív és munkaügyi ügyeikben.

A Dashboard felületnek köszönhetően az Ügyfél hozzáférhet a chatbot használatával kapcsolatos különféle jelentésekhez és elemzésekhez, valamint a felhasználói visszajelzésekről, a legnépszerűbb témákról és még az ismeretlen mondatokról is tájékozódhat. Ezek a felismerések Chatelka folyamatos fejlesztésének és tanításának forrásai. Következő lépésként az Ügyféllel együttműködve Chatelka által kezelt ügyek körét bővítjük.

Automatizált megoldásaink

HR Adminisztráció

AI platformunk minden kapcsolódó HR- adminisztrációs feladatot ellát, emberi beavatkozás nélkül.

Ügyfélszolgálti
Chatbot

Többnyelvű ügyfélszolgálati chatbotjaink minden helyzetben helyt állnak, a nap 24 órájában.

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="933" title="NEW CONTACT EN"]

Beszéljünk!

Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik fél számára nem adunk ki. A megkeresést követő 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Szolgáltatás feltételei

|

Befektetői információk

A kockázati tőke főbb paraméterei:

Kedvezményezett neve: ChatBoss Kft.

Projekt megnevezése: Innovatív toborzó technológia kifejlesztése.

A szerződött kockázati tőkebefektetés összege: 40.000.000 Ft

A kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke: 70%